Bencin. Adrenalin. Strast.

''...vse se je v veliki večini začelo že pri rosnih letih z gledanjem avtomobilov, posterjev in revij. Ne glede na to, kateri avtomobil smo zagledali pa ni bilo takrat nič bolj pomembno kot kukanje skozi stransko šipo avtomobila, da bi pogledali Kol’k’ ma pa na števcu?''

Cena knjige: 20€
NAROČI KNJIGO

Vpogled v svet ljubiteljev avtomobilov & hitrosti

Zgodbe pravih petrolheadov

Kako nas razumeti in kako z nami živeti

Kako postati boljši voznik

Kaj najdemo v knjigi?

Od tega, kako sem iz neznanih razlogov postal verjetno največji petrolhead, kar jih poznate, do napotkov za hitrejšo vožnjo in celo nasvetov kako nas razumeti in z nami živeti.

12 poglavji

Spoznajte svet adrenalina, bencina in dobrih prijateljev.

Mnogo zgodb

Kako nas razumeti in kako z nami živeti.
in še mnogo več...

O avtorju

Sem velik petrolhead, ki je skozi leta obiskovanj dirkališč, učenja hitre vožnje, testiranja avtomobilov in pisanja na tisoče avtomobilističnih člankov spoznal, da je hitra vožnja po dirkališču tisto v čemer najbolj uživam. Nič ni boljšega od krotenja dirkalnika na dobrem trackdayu, vso to znanje pa bi rad predal še drugim in tako pomagal ustvariti hitrejše in varnejše voznike.

O Luki & vozniški akademiji

“Pravi učitelj! Miren, potrpežljiv in brez ega, hkrati pa se mu vidi, da si za drugega res želi napredka, kar je zelo dober občutek. Ima ogromno znanja in tudi razloži zelo dobro. 10/10 z največjim veseljem priporočam.”
Matic Pribičevič
‘’Luka ima res ogromno znanja o sami dinamiki vožnje in obnašanju vozila tako na cesti, kot tudi na dirkališču. Ima zelo dober pristop in človek bi ga kar poslušal in poslušal. Še bolje pa je, ko neha govoriti in te zapelje kakšen krog."
Iztok Lavrič
“Meni je bilo super! V kratkem času sem izvedel veliko stvari, ki jih sam ne bi nikoli pogruntal, kaj šele preizkusil. Zelo mi je bila všeč teorija, predvsem ta fizika, kaj se v ozadju dogaja z avtomobilom. Njegovo znanje je veliko vredno.”
Luka M. Rahten

NAROČILO KNJIGE

  Več o vozniški akademiji

  ZANIMA ME

  Hrastulje 11b, 8275 Škocjan

  info@driveaway.si
  041 297 355

  crossmenuchevron-down