Politika zasebnosti

  1. Splošne določbe

Lastnik spletne strani in spletne domene www.driveaway.si je podjetje Luka Janežič s.p., Hrastulje 11b, 8275 Škocjan.

Uporaba spletne strani se šteje kot soglasje, da se obiskovalec strinja s splošnimi pogoji uporabe spletne strani. 

Pridržujemo si pravico, da se splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo na način, da se na spletni strani objavi nova različica.

Lastnik spletne strani Drive Away s.p. bo storil vse, da bo na spletni strani zagotovil resnične in preverljive podatke, hkrati pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake ali neažuriranje aktualnih podatkov.

  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji obdelave osebnih podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov je zelo pomembna in skrbno spoštujemo ter tudi uveljavljamo veljavno nacionalno in evropsko zakonodajo s tega področja. Vsi zbrani podatki bodo uporabljeni izključno z namenom za katerega so bili zbrani.

  • Namen obdelave pridobljenih osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo z namenom, da vam na podlagi teh priskrbimo najboljšo uporabniško izkušnjo in hkrati zagotavljamo najvišjo stopnjo skrbnosti s področja varnosti in diskretnosti pri shranjevanju in tudi obdelavi.

  • Podatki pridobljeni na podlagi izpolnjenega obrazca

Podatke pridobljene na podlagi spletnega obrazca (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov,...) zbiramo na varen in korekten način. Do njih imajo dostop samo zaposleni, ki te podatke potrebujejo za obdelavo in odgovor na vaše povpraševanje in nadaljnjo poslovno sodelovanje.

  • Podatki pridobljeni na podlagi sklenjene pogodbe

Podatke pridobljene na podlagi sklenjene pogodbe potrebujemo za nemoteno poslovno sodelovanje in za namene izdajanja računov.

  • Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Drive Away s.p. se zavezuje, da nobenih zbranih osebnih podatkov ne bo prodajal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam in jih bo uporabil le v namene zapisane v tej izjavi o varstvu podatkov.

  • Obdobje hrambe osebnih podatkov

Pridobljene osebne podatke hranimo največ toliko časa, kolikor je potrebnega za dosego namena na podlagi katerega so bili pridobljeni. Osebne podatke strank s katerimi iz kakršnih koli razlogov preneha pogodbeno sodelovanje, hranimo do polnega plačila opravljenih storitev.

 Po poteku obdobja hrambe osebnih podatkov, se tej izbrišejo, uničijo ali blokirajo, če zakon za določeno vrsto podatkov ne določa drugače.

  • Piškotki

Spletna stran uporablja tekstovne datoteke (t. i. piškotke), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopajo do spletne strani, in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Ime piškotkaOpis piškotkaTip piškotkaTrajanje
_ga, _gidPiškotke se uporablja za beleženje spletnih statistik in aktivnosti obiskovalcev spletnega mesta v orodju Google Analytics (npr. prvi obisk spletne strani, čas na strani oziroma trajanje seje, ogledi posameznih podstrani …)Analitika spletnega mesta_ga 2 leti, _gid 24 ur
Datr, reg_fb_gate, reg_fb_ref, wd, fr, sbSpletna stran je povezana z oglaševalsko platformo / družbenim omrežjem Facebook. Omenjeni piškotki omogočajo povezljivost in sledljivost preko različnih spletnih mest. Več o politiki piškotov na Facebooku si lahko preberete na tej povezavi: https://www.facebook.com/policies/cookies/Analitika in spletno oglaševanjedatr 2 leti, reg_fb_gate do konca seje, Reg_fb_ref do konca seje, wd do konca seje, fr 1 mesec, sb 90 dni
1P_JAR, APISID, CONSENT, HSID, NID, S, SAPISID, SID, SIDCC, SSIDPiškotke uporablja in namesti platforma Google. Njihova funkcija je spremljanje statistike in spletnih konverzij. Omogočajo funkcionalnost. Omogočajo delovanje Doubleclick oglaševalske mreže in deljenje vsebin spletnih strani na platformi Youtube.Analitika in funkcionalnost spletnega mestaDo konca seje oziroma do 10 let

Že shranjene piškotke lahko nadzirate ali izbrišete preko svojega spletnega brskalnika. V primeru, da boste piškotke izbrisali, ali po poteku njihove veljavnosti, vas bo spletna stran ponovno opozorila na njihovo uporabo.

Družbena omrežja, kot so npr. Facebook, Google+ in Twitter, vam bodo morda piškotke nameščala pri obiskovanju spletne strani, v kolikor boste takrat istočasno tudi prijavljeni v njihovo storitev. Na te piškotke ne moremo vplivati, saj je njihova uporaba urejeno s pogoji sodelovanja, ki ste jih kot uporabnik teh omrežij sprejeli ob registraciji v ta omrežja.

  • Zaščita avtorskih pravic

Vse fotografije, vsebine in grafični ter drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine v lasti podjetja Drive Away s.p.. Fotografij in drugih vsebin na spletni strani ni dovoljeno reproducirati, distribuirati, predelovati v druge oblike ali uporabljati za komercialne namene.

DRIVE AWAY, POSLOVNO SVETOVANJE, LUKA JANEŽIČ, S.P., Hrastulje 11B, 8275 Škocjan

22.6.2022 Škocjan

Hrastulje 11b, 8275 Škocjan

info@driveaway.si
041 297 355

crossmenuchevron-down