Drive Away - izkoristite vaš avtomobil do maksimuma

'Driving Academy', '1on1 coaching' in še mnogo več

NAŠA VOZILA

COMING SOON

COMING SOON

NAŠA ZGODBA

Zgodba Drive Away je zgodba pravih avtomobilističnih entuziastov, ki že od malih nog sanjamo, da bomo nekoč lahko zelo dobro peljali športni avtomobil ali na dirkalni pisti uživali v svojem dirkalniku. Sedaj, ko smo to končno dosegli bi radi to izkušnjo delili tudi z ostalimi, s katerimi nas združuje ljubezen do bencinskih hlapov. Na vas želim prenesti to znanje, da boste tudi vi lahko hitro in varno uživali na dirkališčih. Hitrejši boste, vaš avtomobil pa bo hkrati manj trpel.

KAJ PONUJAMO?

Pri Drive Away želimo pravim bencinskim navdušencem le še povečati njihovo strast do avtomobilizma in skozi čas zgraditi povezano in rastočo skupnost, ki se vrti okoli ene stvari – ljubezni do avtomobilizma. Z dolgoletnimi izkušnjami in strastjo do vožnje, si želimo to prenesti tudi na vse, ki v ta svet šele vstopajo in jih naučiti hitre in varne vožnje.

Znanje pridobljeno pri nas boste lahko izkoristili na vseh dirkališčih sveta, hkrati pa vam bo prav prišlo tudi v cestnem prometu. 

VOŽNJA PO DIRKALIŠČU

Let's race!
Koliko ste do sedaj že vložili v vaš avtomobil, da bi bili hitrejši in koliko v vaše znanje in izkušnje? Na to drugo mnogokrat pozabljamo a je to najcenejši in hkrati najhitrejši način, kako biti hitrejši.
Čas je, da nekaj naredite tudi na sebi!

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

    Hrastulje 11b, 8275 Škocjan

    info@driveaway.si
    041 297 355

    crossmenuchevron-down